Laxdipp med pepparrot och gräslök

Receptmakare: Lisa Förare Winbladh

10 portioner

Tid: Ett nafs

Chips med dipp kan så mycket mer än att vara förströelse framför teven. Om man vill kan man rosta chipsen i ugn 175°C tills de blivit varma. Ett par minuter räcker.

  • 200 g kallrökt lax, finhackad
  • 4 dl mager kesella
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 2-4 msk finriven pepparrot
  • 1/2 tsk socker
  • 1/2 dl finhackad gräslök
  • Till servering:
  • 2 stora påsar lättsaltade lantchips
  • Typ 5 l vargtass
  1. Rör samman alla ingredienser och smaka av. Mer pepparrot? Mer socker? Jamen, ha i det då. Jag tycker inte att det behövs salt eftersom chipsen är salta, men du kanske tycker annorlunda och jag vill inte bråka.

Bild för Lisa Förare Winbladh

Mer från Lisa Förare Winbladh


Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh