David Back är fotograf med mat som inriktning. Efter tio år som anställd för magasinet Mat & Vänner sade han upp sig och gick frilans 2013. Nu fotograferar han regelbundet för tidningar som Femina, Mat & Vänner, White Paper, White Guide, Matmagasinet, Magasin Måltid med flera. Har även fotograferat en hel del kokböcker.
De senaste projekten är: Superenkelt. Författare: Mette Ankarloo. Kokbok för världens viktigaste matgäster. Över 200 recept signerade Sveriges bästa skolkockar. Fermentera. Mat med jäst, mögel & bakterier. Författare: Jenny Neikell
Här på Taffel kommer David mest bjuda på recept från olika fotograferingar där kunden tycker det är en bra idé att dela med sig. Stort tack till dem!
Och så driver han Taffel.se om ni inte visste det redan. Har ni några frågor mejla eller ring!
Tror du att du inte kan laga mat? Då har du fel! Med hjälp av den här kokboken kommer du garanterat att lyckas. Den innehåller femtio härliga rätter som gör både dig och din omgivning lyckliga.